IMPIANA VILLA NILAI : LATEST SEMI D PROJECT

Moderator: one_nazrul

IMPIANA VILLA NILAI : LATEST SEMI D PROJECT

Postby EN GANU » 21 Jan 2011, 01:20

Salam semua, saje nak inform, skrg ade projek perumahan semi d baru di bdr baru nilai yg betul2 bersebelahan ngn salak tggi..tempt agak ok n strategik..bukaan rumah 40' x 80'..kawasan perumahan ni duk dlm kawasan berpagar yang dijage oleh pak gurd 24 hours..namanye impiana villa..ni fasa 2.fasa 1 dh abeh dijual..semua fasa 2 ade around 93 biji umah termasuk banglo..status rezab melayu n FREEHOLD..yg special lg pemaju die bg pakej FREE REMOVING COST..saya dh booking 1..hehe :D
EN GANU
Ketua Jalan
 
Posts: 151
Joined: 10 Jan 2011, 02:15





Re: LATEST SEMI D HOUSE PROJECT

Postby syg_anaz » 21 Jan 2011, 10:56

en ganu, bple tau price umah tu brape?
syg_anaz
Baru Pindah
 
Posts: 11
Joined: 21 Jan 2011, 10:06





Re: LATEST SEMI D HOUSE PROJECT

Postby Huh » 21 Jan 2011, 11:06

EN GANU wrote:Salam semua, saje nak inform, skrg ade projek perumahan semi d baru di bdr baru nilai yg betul2 bersebelahan ngn salak tggi..tempt agak ok n strategik..bukaan rumah 40' x 80'..kawasan perumahan ni duk dlm kawasan berpagar yang dijage oleh pak gurd 24 hours..namanye impiana villa..ni fasa 2.fasa 1 dh abeh dijual..semua fasa 2 ade around 93 biji umah termasuk banglo..status rezab melayu n FREEHOLD..yg special lg pemaju die bg pakej FREE REMOVING COST..saya dh booking 1..hehe :D


Wow...besornya bukaan dia...bape hengget tu En Ganu...??
it's the people...they make life complicated...Huh....
User avatar
Huh
Ketua Taman
 
Posts: 434
Joined: 06 Oct 2010, 11:58





Re: LATEST SEMI D HOUSE PROJECT

Postby hnrychong » 21 Jan 2011, 11:38

Wow...besornya bukaan dia...bape hengget tu En Ganu...??[/quote]

bukan sama besar dengan dsm ke :?: 40 x 80 leh bercucuk tanam :lol: sy x dapat nak tanam kelapa...tanah x cukup luas :P
hnrychong
Ketua Taman
 
Posts: 727
Joined: 13 Jan 2010, 16:39





Re: LATEST SEMI D HOUSE PROJECT

Postby Huh » 21 Jan 2011, 11:54

hnrychong wrote:Wow...besornya bukaan dia...bape hengget tu En Ganu...??


bukan sama besar dengan dsm ke :?: 40 x 80 leh bercucuk tanam :lol: sy x dapat nak tanam kelapa...tanah x cukup luas :P[/quote]

Kat DSM semua umah kebih kurang cam tu la....tapi saya punya kecik sikit..sebab umah da kat ujung2...harga pun murah sikit la...
HUhuhu....
it's the people...they make life complicated...Huh....
User avatar
Huh
Ketua Taman
 
Posts: 434
Joined: 06 Oct 2010, 11:58





Re: LATEST SEMI D HOUSE PROJECT

Postby EN GANU » 22 Jan 2011, 01:15

syg_anaz wrote:en ganu, bple tau price umah tu brape?

yg saya dpt tu yang last utk harga yg plg murah..RM279k..yang plg murah yg lain dh abeh dh..
EN GANU
Ketua Jalan
 
Posts: 151
Joined: 10 Jan 2011, 02:15





Re: LATEST SEMI D HOUSE PROJECT

Postby EN GANU » 22 Jan 2011, 01:19

hnrychong wrote:Wow...besornya bukaan dia...bape hengget tu En Ganu...??


bukan sama besar dengan dsm ke :?: 40 x 80 leh bercucuk tanam :lol: sy x dapat nak tanam kelapa...tanah x cukup luas :P[/quote]

xsama beso tp lebih kurg la..dsm 38' x 79'..tp dsm terlalu kedalam kawasan die..impiana villa ni belah luar sket..keliling umah org..pastu kawasan die gated & guarded 24 hrs.lg dekat ngn giant & tesco.kawasan pn nmpk cam tenang la..so sbb tu sy berminat .hehe..tu pendapat sy la..masing2 ade citarasa msg2 kn.. :D
EN GANU
Ketua Jalan
 
Posts: 151
Joined: 10 Jan 2011, 02:15





Re: LATEST SEMI D HOUSE PROJECT

Postby admin » 22 Jan 2011, 09:07

EN GANU wrote:Salam semua, saje nak inform, skrg ade projek perumahan semi d baru di bdr baru nilai yg betul2 bersebelahan ngn salak tggi..tempt agak ok n strategik..bukaan rumah 40' x 80'..kawasan perumahan ni duk dlm kawasan berpagar yang dijage oleh pak gurd 24 hours..namanye impiana villa..ni fasa 2.fasa 1 dh abeh dijual..semua fasa 2 ade around 93 biji umah termasuk banglo..status rezab melayu n FREEHOLD..yg special lg pemaju die bg pakej FREE REMOVING COST..saya dh booking 1..hehe :D

Without prejudice:

Adakah pembangunan yang dimaksudkan tu adalah Impian Villas?

Image

Saya cadangkan saudara/saudari semak terlebih dahulu dengan Majlis Perbandaran Sepang dan KPKT sama ada pemaju telah mengemukakan permohonan Kebenaran Merancang dan juga Lesen Pemajuan Perumahan KPKT..

kebiasaannya, apabila pemaju dan dapat kebenaran & lesen, kesemua maklumat berkenaan diapaparkan di iklan-iklan projek. Tapi untuk pemaju nie, saya tak nampak pulak ada tertulis dlm iklan akhbar (Sinar Harian 7/1/2011 pg S27)& juga banting..(tulisan yang kecik2 tue)

Sila betulkan saya jika saya yang terlepas pandang..

Image

p/s: Maklumat projek berkenaan ada di sini: http://www.impian-villas.blogspot.com/
admin
Site Admin
 
Posts: 610
Joined: 09 Jan 2010, 08:04
Location: Taman Mawar





Re: LATEST SEMI D HOUSE PROJECT

Postby hnrychong » 22 Jan 2011, 10:20

bukan ni rasanya tuan admin :D
hnrychong
Ketua Taman
 
Posts: 727
Joined: 13 Jan 2010, 16:39





Re: LATEST SEMI D HOUSE PROJECT

Postby admin » 22 Jan 2011, 15:16

hnrychong wrote:bukan ni rasanya tuan admin :D


owh yeke..abis yg mana ye?
admin
Site Admin
 
Posts: 610
Joined: 09 Jan 2010, 08:04
Location: Taman Mawar





Next

Return to Impiana Villa



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron