Mencari Perkhidmatan Potong Rumput

Ruangan iklan servis, perkhidmatan, hartanah untuk dijual, rumah sewa dll.

Mencari Perkhidmatan Potong Rumput

Postby eces » 23 Sep 2010, 15:29

Salam,

Saya sedang cari sesiapa yang boleh potong rumput laman rumah dan kerja-kerja membersih rumah spt mengecat etc..kalau ada contact tolong tinggalkan no. h/p disini yer.. :lol:

TQ
eces
Penduduk Biasa
 
Posts: 51
Joined: 11 Feb 2010, 09:51





Re: Mencari Perkhidmatan Potong Rumput

Postby ixora47 » 24 Sep 2010, 09:05

eces wrote:Salam,

Saya sedang cari sesiapa yang boleh potong rumput laman rumah dan kerja-kerja membersih rumah spt mengecat etc..kalau ada contact tolong tinggalkan no. h/p disini yer.. :lol:

TQ


W'salam...
Tinggal area mane ? Sy di taman ixora petang2 atau hari hujung memang selalu ada mat2 pakistan ronda2 bawak mesin rumput.Bkn sorang dua ...lain2 hari jumpa lain2 muka. Ari tu sblm raya sempat gak minta sorang mamat Pakistan nie tlg mesinkan rumput.Sy ade amek no. tipon dia ...namanya mahathir -016 9180557.Harap2 dia angkat le. Yg lain tu terlupa la pulakk....

kalo bab2 mengecat ni sy lebih suka guna khidmat mat2 indon yg kerja kontrak dgn pihak pemaju yg buat umah kita duduk skrg. kannyer ape mrk lebih mahir berbanding org luar yg lebih suka kaut untung tapi keje2 tu dia upah org indon juga yg buat. Kena pandai tawar harga upahlah..kalo dah biasa kenal...rasa2 nyer boleh less lagi...Terpulang lah pada kita...kalo nak guna khidmat kontraktor luar pun tak ade masalah janji hasilnya berbaloi dgn modal yang telah kita keluarkan !....pucuk pangkalnya.....sediakan "UWANG>>>>>
ixora47
Penduduk Senior
 
Posts: 137
Joined: 04 Aug 2010, 10:31
Location: Taman Ixora





Re: Mencari Perkhidmatan Potong Rumput

Postby eces » 26 Sep 2010, 22:44

OK..terima kasih ixora! :D
eces
Penduduk Biasa
 
Posts: 51
Joined: 11 Feb 2010, 09:51





Re: Mencari Perkhidmatan Potong Rumput

Postby eces » 18 Oct 2010, 04:28

HI nak update sket..

Saya dah guna 2x khidmat Pakistan nie...ekceli namanya Malek..bagus gak..semua keje cuci-cuci bersih umah dia leh wat..2nd time saya baru panggil dia bersihkan umah yg nak bg sewa..kejap jer dia buat 5 org dgn kwn2 dia..upah pun oklaa..rm260 jer..utk umah 2sty..

Cuma dia nie selalu main miscol jer..kena call dia balik..tak tau laa takde kredit ker syg kredit..huhu..

So, tq yer ixora47 yang mengiklan..
eces
Penduduk Biasa
 
Posts: 51
Joined: 11 Feb 2010, 09:51





Re: Mencari Perkhidmatan Potong Rumput

Postby syah1010 » 09 Oct 2012, 17:48

Saya menyediakan perkhidmatan potong rumput, tebang pokok & meracun. Sebarang pertanyaan sila hubungi saya di talian 012-6866175
syah1010
Baru Pindah
 
Posts: 2
Joined: 09 Oct 2012, 17:46






Return to Iklan dan Perkhidmatan



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest