Thread borak2 kosong

Ruangan iklan servis, perkhidmatan, hartanah untuk dijual, rumah sewa dll.

Re: Thread borak2 kosong

Postby mahsuri_tupperware » 05 Jan 2012, 13:43

Salam, saya baru join site ni..saya dok Taman Dahlia.
mahsuri_tupperware
Baru Pindah
 
Posts: 13
Joined: 05 Jan 2012, 13:26





Re: Thread borak2 kosong

Postby admin » 06 Jan 2012, 09:07

selamat dtg!
admin
Site Admin
 
Posts: 610
Joined: 09 Jan 2010, 08:04
Location: Taman Mawar





Re: Thread borak2 kosong

Postby mahsuri_tupperware » 06 Jan 2012, 10:32

tq2..saje je menjenguk..skrg dah jd org salak tinggi...kot2 leh dapat info2 yang bagus dr sini.... :)
mahsuri_tupperware
Baru Pindah
 
Posts: 13
Joined: 05 Jan 2012, 13:26





Re: Thread borak2 kosong

Postby aaaa » 27 Jan 2012, 18:36

Assalamualaikum.. nak tanya, ada sesiapa tahu tak dekat2 sini yg membeli surat khabar lama? Ingat nak jual surat khabar lama kat rumah nie..
aaaa
Baru Pindah
 
Posts: 8
Joined: 27 Jan 2012, 15:40





Re: Thread borak2 kosong

Postby hara70 » 29 Jan 2012, 08:47

aaaa wrote:Assalamualaikum.. nak tanya, ada sesiapa tahu tak dekat2 sini yg membeli surat khabar lama? Ingat nak jual surat khabar lama kat rumah nie..


kadang2 ada recycler datang sabtu atau ahad, tapi tak konsisten.... saya cadangkan bawa ke tesco aje disitu ada recycling centre, saya selalu hantar recyclable kat sana.....
hara70
Baru Pindah
 
Posts: 18
Joined: 13 Dec 2010, 15:43





Re: Thread borak2 kosong

Postby aaaa » 29 Jan 2012, 13:06

terima kasih hara70, saya cadang nak jual sebenarnya. Genting Senyen beli tak surat khabar lama? ada sesiapa tahu?
aaaa
Baru Pindah
 
Posts: 8
Joined: 27 Jan 2012, 15:40





Re: Thread borak2 kosong

Postby nizam az-zahraa » 31 Jan 2012, 22:22

aaaa wrote:terima kasih hara70, saya cadang nak jual sebenarnya. Genting Senyen beli tak surat khabar lama? ada sesiapa tahu?


x kot.... g kat salak tinggi depan sunita tomyam...
nizam az-zahraa
Baru Pindah
 
Posts: 12
Joined: 04 Nov 2010, 10:17





Re: Thread borak2 kosong

Postby sal_nal » 01 Feb 2012, 17:15

Salam,

Tumpang bertanya, ada sesape yg boleh tolong beri contact no. van sekolah dari tmn ixora ke taman seroja..
sal_nal
Penduduk Biasa
 
Posts: 75
Joined: 13 Aug 2010, 15:55





Re: Thread borak2 kosong

Postby faizalhassan » 05 Feb 2012, 16:23

hehe.dulu kwn salak tinggi kecik je.skrg da besar sgt,kolej sume nk develop kat area salak nie.sape ade membe2 yang boleh tolong carik port nk park bussiness photostat sesuai boleh roje...:) sape nk photostat kuantiti besar pon boleh roje. cume kedai sy kat tempat lain la.hahaha. call -0136123680.
faizalhassan
Baru Pindah
 
Posts: 1
Joined: 05 Feb 2012, 16:19





Re: Thread borak2 kosong

Postby admin » 11 Feb 2012, 22:31

faizalhassan wrote:hehe.dulu kwn salak tinggi kecik je.skrg da besar sgt,kolej sume nk develop kat area salak nie.sape ade membe2 yang boleh tolong carik port nk park bussiness photostat sesuai boleh roje...:) sape nk photostat kuantiti besar pon boleh roje. cume kedai sy kat tempat lain la.hahaha. call -0136123680.


Apa kata bukak kat Shoplot Tmn Mawar..kat situ sebelah je dengan Kolej Teknologi Timur..MIAT pun tak jauh..pejabat pendidikan pun ada kat situ..senang kalau org nak berurusan dan fotostat..
admin
Site Admin
 
Posts: 610
Joined: 09 Jan 2010, 08:04
Location: Taman Mawar





PreviousNext

Return to Iklan dan Perkhidmatan



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron