Mencari rumah sewa

Ruangan iklan servis, perkhidmatan, hartanah untuk dijual, rumah sewa dll.

Mencari rumah sewa

Postby mus_smart » 22 Nov 2010, 15:12

Assalammualaikum dan salam sejahtera warga forum,

Saya dengan tajuk diatas ingin mencari rumah sewa di kawasan Salak Tinggi. Saya sudah puas mencari tetapi gagal untuk menjumpai tuan rumah sewa yang memberi sewa kepada pelajar. Saya adalah pelajar tahun 1 semester 2 Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Penerbangan di UniKL-MIAT, Jenderam Hulu. Pelajar semester 2 tidak diberikan kemudahan hostel. Saya dan beberapa kawan sekelas saya ingin masuk ke rumah sewa pada bulan 12/2010. Kami tidak kisah di taman mana pun janji berdekatan dengan kampus kami. Taman Mawar, Taman Mawar Perdana, Taman Dahlia, Taman Ixora, or even Taman Anggerik. Budget kami bawah RM800. Tapi perlulah sesuai dengan rumah. Upon entering the house we will paint the house since we are going to use the house for 4 years. Its for our own comfort. Since all of us are bachelor students in Aviation Management, you can rest assured that we are all gentlemens. Kami tahu kami penyewa dan tahu bagaimana untuk menjaga rumah tuan yg memberi sewa. Saya dan semua yang ingin menyewa bersama saya adalah muslim. Sila hubungi saya Mus di 012-9303407 jika ade rumah yg untuk disewa. Thank you for your attention.. :)
mus_smart
Baru Pindah
 
Posts: 2
Joined: 22 Nov 2010, 14:49





Re: Mencari rumah sewa

Postby hnrychong » 22 Nov 2010, 16:30

cuba tuan cari kat thread taman indah klia :D
hnrychong
Ketua Taman
 
Posts: 727
Joined: 13 Jan 2010, 16:39





Re: Mencari rumah sewa

Postby mus_smart » 22 Nov 2010, 16:52

Thanks, will do..:)
mus_smart
Baru Pindah
 
Posts: 2
Joined: 22 Nov 2010, 14:49





Re: Mencari rumah sewa

Postby cellz » 03 Dec 2010, 22:50

memang nak sewakan rumah di taman mawar tp only for yearly basis..4 thn tu lama sangat...b4 this pun student UniKL yg sewa umah akak semester basis...
cellz
Baru Pindah
 
Posts: 5
Joined: 03 Dec 2010, 13:24





Re: Mencari rumah sewa

Postby fazzuraairiz » 21 Dec 2010, 09:08

askum

saya sedang mencari rumah area salak tinggi n sepang...kemasukan januari 2011,
if sape2 disini have information pasal rumah untuk disewa please inform me, need ot quit urgently
puas mencari tapi x jumpa2 sehingga kini

thanks
fazzuraairiz
Baru Pindah
 
Posts: 4
Joined: 21 Dec 2010, 09:00





Re: Mencari rumah sewa

Postby admin » 21 Dec 2010, 19:21

Try tanya umah nie..baru diiklankan hari nie kalau tak silap..

http://www.mudah.my/Double+storey+terra ... 041419.htm
admin
Site Admin
 
Posts: 610
Joined: 09 Jan 2010, 08:04
Location: Taman Mawar





Re: Mencari rumah sewa

Postby Eima » 08 Jan 2011, 12:13

cari rumah sewa..sementara nak beli umah
anyone,ada tak info...plz lama dah mencari
really urgent
Eima
Penduduk Biasa
 
Posts: 31
Joined: 07 Jan 2011, 09:27






Return to Iklan dan Perkhidmatan



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests

cron